Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

Fikirlerinizi Paylaşarak Para Kazanın "ADGAGER"

Denemen Lazım


Merhabalar :) Yine para kazandıran bir sistem ile karşınızdayım. Bu seferki sistemimizin adı "Adgager". Ben de şu an aktif olarak bu sistemi kullanıyorum ve kazanç elde ediyorum. Öncelikle size Adgager sistemini detaylı bir şekilde tanıtacağım ve sonrasında nasıl para kazanacağınızı anlatacağım. 


Adgager Nedir? Nasıl Para Kazandırır?

"Fikri değiştir, dünya değişsin." sloganı ile kullanıcılarına hizmet sunan Adgager sistemi, size birçok çeşitli alanda görüş belirtme olanağı sunuyor. Müşterilerinin fikrini öğrenmek isteyen şirketler, Adgager sistemi üzerinde bir anket hazırlıyorlar ve siz de bu anketlere katılarak şirketler ve ürünleri hakkında fikirlerinizi paylaşıyorsunuz. Bu şekilde müşterilerinin memnuniyetini öğrenmek isteyen birçok şirket veya kurum, Adgager sistemi üzerinden anket oluşturuyor. Siz de bu anketlere katılarak fikirlerinizi belirtiyorsunuz ve bu şekilde kazanç elde edebiliyorsunuz. 

Sisteme anket yüklendiğinde size bir e-posta gönderiliyor ve bu e-postadaki bağlantıya tıklayarak ankete katılıp fikirlerinizi belirterek para kazanabiliyorsunuz. Adgager sistemine üye olup bilgilerinizi eksiksiz doldurmanız karşılığında direkt olarak 4 tl hesabınıza aktarılıyor.  Bunun yanında siz üye olduktan sonra başka kişilere davet yollayabiliyor ve bu şekilde de kazanç elde edebiliyorsunuz. 

Adgager sisteminde kazançlarınızı "gag" olarak alıyorsunuz. 1 gagın karşılığı 5 tl'ye tekabül ediyor. Anketlerden elde edeceğiniz gaglar değişkenlik gösterebiliyor. Kimi zaman 0.2 gag yani 1 tl kazanç elde ederken kimi zamanda 0.5 gag yani 2 buçuk tl kazanabiliyorsunuz. Kazançlarınız birikip 50 tl'ye ulaştığında hesabınızdaki parayı çekebiliyorsunuz. İsterseniz kazandığınız gaglarla yurt dışı seyahati çekilişlerine katılabilir veya çeşitli kategorilerdeki indirim çeklerini alabilirsiniz. Bu şekilde hesabınızda biriken gagları istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz. 

Siz de bu şekilde kazançlı bir sisteme üye olup anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 




9 yorum:

  1. Teşekkürler yazı için en kısa sürede bakacağım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, yazıyı paylaşarak daha çok kişinin faydalanmasını sağlayabilirsiniz :)

      Sil
  2. Kredi kartı mı gerekli yoksa banka kartına çekilebiliyor mu kazanılan ya da eft seçeneği var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banka iban numaranızla halledebiliyorsunuz çekim işlemini, havale yok sanırım :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.