Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

Birçok Problem İçin ''VİCKS VapoRub''



Merhaba :)
Sizlere bu yazımda hepimizin küçüklüğümüzden beri bildiği kullandığımız Vicks VapoRub'dan bahsedeceğim. Muhtemelen annelerimizin ve büyük annelerimizin ciğerimiz sıkıştığında ve soğuk algınlığı geçirdiğimizde sürdüklerini hatırlarız; ama gelin görün ki Vicks'in kullanıldığı ve yarar sağladığı daha bir çok şey var. O zaman saymaya başlayalım :)

AYAK AĞRILARINDA
Ayaklarımız gün içinde en çok yorulan bölgemizdir hiç şüphesiz. Gün içinde yorulan ve ağrıyan ayaklarınızı rahatlatnak için yatağa girmeden önce her iki ayağınıza da yavaşça masaj yaparak biraz Vicks sürerek ovun ve üzerine çorap giyerek yatın. Bir gün sonra çok daha yumuşak ve rahatlamış ayaklarla uyanacaksınız.

BAŞ AĞRILARINDA
Ağrıyı dindirmek için alnınıza biraz Vicks sürün. Bir kaç dakika içinde daha iyi hissettiğinizi fark edeceksiniz. Benim de sıkça başım ağrıdığı için kullandığım bir yöntem. Gerçekten işe yarıyor :)

KAS AĞRILARINDA
Zorlu bir egzersizin ardından kaslarınız yorulabilir ve birden fazla noktada kulunç oluşur. Kulunç olmuş ve ağrıyan  kasları rahatlatmak için bölgeye hafif masaj yaparak Vicks uygulayabilirsiniz. Bu kan dolaşımını arttıracaktır. Böylelikle ağrınız dinecek ve rahatlamanız kolaylaşacaktır.

YANIKLARIN TEDAVİSİNDE
Güneş ışıklarından, sıcak yağ veya başka bir nedenden dolayı yandığınız zaman Vicks rahatlama sağlayabilir ve iyileşmeyi hızlandırır.

SİNEKLERİ UZAKLAŞTIRMADA
Genel olarak sinekler Vicks’in yoğun kokusunu sevmez. Bu krem, sinek ısırıklarına karşı koruma sağlar ve hatta sinek ısırıklarını iyileştirmek için de kullanılabilir. Sadece en çok sinek çeken bölgelerinize veya kaşıntıyı azaltması için ısırıkların üstüne Vicks sürebilirsiniz. Kısa sürede etkisini göreceksinizdir.

ÇATLAK DUDAK ONARIMINDA
En sevdiğim özelliği :)  Kış aylarında dudaklarım çok kurur ve çatlar. Eminim bir çoğunuzun da öyle oluyordur. Ayrıca estetik açıdan düşünüldüğünde de hoş bir görüntü olmaz. Dudaklarınızdaki ölü deriyi atmak ve canlanmasını sağlamak için kuruduklarını fark ettiğiniz zaman biraz Vicks sürün. Gerçekten faydasını göreceksinizdir.

KAPI GICIRTISINA SON VERMEDE
Her zaman açıp kapattığınızda kapınız gıcırdıyor mu? Gerçekten çok rahatsız edici bir durum değil mi? Buna bir son vermek için menteşelere bolca Vick sürün. Gıcırtı sona erecektir. Buna ek olarak yağ da kullanilirsiniz.

VİCKS'i herhangi bir eczaneden temin etmeniz daha sağlıklı olacaktır. 12.5 tl gibi bir fiyatı var.

Sende yukarıda saydığım faydalardan yararlanmak istiyorsan VİCKS VapoRub'u "Denemen Lazım" diyorum.

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın :)

4 yorum:

  1. Senden onay aldıysa ozaman bende deneyeceğim canım .
    Yararlı bir yazı olmuş.
    Sevgiler 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aldı :) Böyle düşünmenize sevindim. Sevgiler 💕

      Sil
  2. Zaman zaman kullandığımız bir şeydir.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.