Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

Yüz Lekeleri İçin ''SİNOZ LEKE KREMİ''

Kutumuz bu şekilde
Merhabalar :) Sizlere bu yazımda yukarıda gördüğünüz Sinoz Leke Kremi'nden bahsedeceğim.

Sinoz Leke Kremi daha çok ciltte oluşmuş akne lekeleri ve güneş lekeleri için kullanılan bir ürün. Ben daha çok güneş lekeleri için kullanmıştım ve faydasını da gördüm. 



Öncelikle bu kremi kullanırken uygulayacağınız bölgenin önceden derinlemesine, etkin bir biçimde gerekli temizliği yapılmış ve neminden, yağından, kirinden arındırılmış olması gerekiyor ki etkisini gösterebilsin. Temizlik işleminin ardından Sinoz Leke Kremi'ni ince bir şekilde cildinizdeki lekelere ince ince yedirerek ve lekelerin üzerine parmak uçlarınızla hafif dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulamalısınız. Her gün, sabah ve akşam olmak üzere iki şekilde uygulanmalı.
Bu kremi kullanırken en önemli şey düzenli olarak uygulanmasıdır. Unutmayın ki ne kadar düzenli kullanırsanız etkisi daha çok ve lekelerinizi geçirme süresi daha çabuk olur.


Sinoz Leke Kremi 30 ml ambalajında kapalı kutuda satılıyor. Bu mucizevi kremi ister büyük kozmetik mağazalarından, ister büyük marketlerden, dilerseniz de internet sitelerinden kolayca temin edebilirsiniz.

Fiyatını söyleyecek olursam n11.com'da ve Sinoz'un kendi sitesi sinoz.com'da 125 tl gibi bir fiyatı var ve ödenen miktarı gerçekten hak eden bir ürün.

Sen de yüzündeki lekelerden şikayetçiysen Sinoz Leke Kremi'ni "Denemen lazım" diyorum :)
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın :)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.