Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

PROCSIN CİLT BAKIM SERİSİ: Carbon Black Mask


Merhabalar :) Bir önceki yazımda sizlere Aktif Karbonlu Yüz Peelingi'nden bahsetmiştim. Bu yazımda ise sizlere PROCSİN Cilt Bakım Serisi ürünlerinin üçüncüsü olan Aktif Karbonlu Soyulabilir Siyah Maske'yi anlatacağım.



Üçüncü ürünümüz yukarıda da gördüğünüz gibi PROCSİN CARBON BLACK MASK. Yani Aktif Karbonlu Soyulabilir Siyah Maske.

PROCSİN CARBON BLACK MASK özellikle cildimi canlandırmak için kullandığım bir ürün. Cildimin yenilenmesine,onarılmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor.

PEKİ NASIL UYGULANIR?
Cilt öncelikle PROCSİN Yüz Temizleme Jeli veya Köpüğü ile temizlenir. Sonra soğuk su ya da buz ile hafif nemlendirilir. Maske cilde sürülür. Kuru veya normal ciltlerde en az 20 dakika, yağlı ciltlerde ise en az 25 dakika bekletilmesi önerilir. Maske çıkarıldıktan sonra cildin 1 saate kadar yıkanmaması gerekir. İlk kullanım için 5 hafta önerilen bu ürün; ilk haftalarda haftada 2 defa 2'şer gün ara ile, devam ettiğiniz sürede ise haftada 1 kez kullanılması önerilir.



Ben bu ürünü cildimin her yerine kullanmaktansa belirli, problem gördüğüm yerlerine uyguluyorum. Sizlerde bu şekilde kullanabilirsiniz.

Ürünün tekli fiyatını farklı alışveriş sitelerinde 15 tl ve 20 tl'ye de bulabilirsiniz fakat benim aldığım gibi paket halinde almanız daha uygun olacaktır. Ben paket halinde 29.90 tl gibi bir fiyata almıştım fakat Trendyol.com'da şu an paket halinde 22.90 tl' ye de bulabilirsiniz.

Sen de cildinin canlanmasını ve yenilenmesini istiyorsan PROCSİN CARBON BLACK MASK'i ''Denemen Lazım'' :)

PROCSİN CİLT BAKIM SERİSİ'nde bulunan ve sizlerle paylaştığım birinci ürün Carbon Black Cleansıng Gel'i anlattığım yazıyı okumak için buraya, yine sizlerle paylaştığım ikinci ürün olan Carbon Black Peeling'i anlattığım bir diğer yazıyı okumak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Umarım sizler de dener ve memnun kalırsınız. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın :)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.