Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

PROCSIN CİLT BAKIM SERİSİ: Carbon Black Peeling

Seri ürünleri de bu şekildeydi :)

Merhabalar :) Bir önceki yazımda Aktif Karbonlu Yüz Temizleme Jelini tanıtmıştım, bu yazımda ise  sizlere PROCSİN Cilt Bakım Serisi ürünlerinin ikincisi olan Aktif Karbonlu Yüz Peelinginden bahsedeceğim.

Ürün bu şekilde.
İkinci ürünümüz yukarıda da gördüğünüz gibi PROCSİN CARBON BLACK PEELING. Yani Aktif Karbonlu Yüz Peelingi.

PROCSİN Carbon Black Peeling, özellikle siyah noktaların ve lekelerin giderilmesinde kullanılan, kullandığım bir ürün. Gözenekleri arındırarak yüzeydeki pürüzlerin düzeltimesine yardımcı olarak temiz ve pürüzsüz bir cilt oluşumu sağlar. Arındırma ve derinlemesine tezmizlik istenen bakımlarda kullanılabilir.Her cilt tipine uygun bir ürün.


Ben haftada 1 kez kullandığım bu üründen çok memnunum. Gözeneklerimin arındığını hissedebiliyorum gerçekten.

PEKİ NASIL UYGULANIR?

Karma yağlı ve akneli ciltlerde haftada 1-2 kez, normal ve normalden kuruya eğilimli ciltlerde haftada 1 kez uygulanabilir. Hafifçe ıslatılmış yüze, göz çevresi hariç olmak üzere parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulanır. Uygulama sonrası ılık su ile durulayabilirsiniz.

Ürünün tekli fiyatı 12 tl, en üstteki resimde gösterdiğim paket hali ise 23 tl. Paket alımlar daha uygun ve şu anda trendyol.com'da 22.99 tl'ye ürünü bulabilirsiniz.

Sen de yüzündeki gözenekleri kirlerden arındırıp canlandırmak istiyorsan PROCSİN CARBON BLACK PEELING'i mutlaka ''Denemen Lazım'' :)

Paketteki ikinci ürünümüz olan Aktif Karbonlu Yüz Peelingi bu şekilde. Paketin birinci ürünü olan PROCSİN Carbon Black Cleansıng Gel yani Aktif Karbonlu Yüz Temizleme Jeli ürünümü tanıttığım ilk yazımı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Serinin son ürününü anlattığım sonraki yazımda görüşmek üzere. Kendinize iyi bakın :)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.