Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

Mucizevi yağ "HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI"


Merhaba sevgili okurlar. Bugün de size Hindistan cevizi yağının faydalarından bahsedeceğim. Yağ denilmesine karşın katı olarak satılıyor.  Normalde nemlendirici olarak kullandığım bu yağı saçımda da kullandım. Saçlarım yumuşacık oldu ve yatıştı. Düzenli olarak kullanıldığında çok güzel sonuçlar elde ediliyor.


Ayrıca bu yağ doğal makyaj çıkarıcı olarak kullanılıyor ama tamamen makyajımı temizlediğini söyleyemem. Onun dışında esmer şeker ile birlikte karıştırıp dudaklarınıza masaj yaparak uyguladığınız da dudaklarınızdaki kuruluk giderek yok oluyor ve dudaklarınız yumuşacık oluyor. Hindistan cevizi yağı göz altı kremi olarak da kullanılabilen bir yağdır. Özellikle 20-30 yaş arası oluşan nemsizlik, ince çizgiler gibi sorunlar için öneriliyor. Her ne şekilde kullanırsanız kullanın, saçlara ilk kullanımdan itibaren iyi geldiği kocaman bir gerçek. Herhangi bir aktarda yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz büyüklükte 7,5 TL gibi bir fiyata bulunabilen bu yağı kolayca temin edebilirsiniz.

Sizde doğal bir ürünle saçlarınıza, dudağınıza ve cildinize bakım yapmak istiyorsanız Hindistan Cevizi Yağı'nı "Denemen Lazım" diyorum :)

Hepimize bakımlı günler diliyorum. Görüşmek üzere :) 

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.