Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

ADMANAGER İLE SİZ DE KAZANMAYA BAŞLAYIN | DENEMEN LAZIM


Herkese merhaba, bu yazımda size video izleyerek veya anket doldurarak kazanç elde edebileceğiniz bir sistem olan Admanager'den bahsedeceğim. Şu an  benim aktif olarak kullandığım bir sistem, bu sistemi size detaylı bir şekilde anlatarak tanıtacağım.

ADMANAGER NEDİR?

Admanager, Teknoone Teknoloji AŞ tarafından 5 Kazım 2017 tarihinde oluşturulan bir sistemdir. Türkiye'de alışveriş, reklam ve e-ticaret alanına yenilikler getiren bir sistemdir. Şu anda binlerce kullanıcı bu sistemi kullanarak kazanç elde edebilmektedirler. Siz de bu sisteme üye olup uygulamayı telefonunuza indiriyorsunuz ve kazanmaya başlıyorsunuz. Üye olmak için tıklayın.

Admanager sistemi kazancının %80 gibi büyük bir oranını kullanıcılarına aktaran kazançlı bir sistemdir. Üstelik buna benzer diğer sistemler gibi sizden hiçbir ücret talep etmemektedir. Tamamen ücretsiz kayıt olup uygulamayı da ücretsiz bir şekilde telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulama hem Android hem de İos için uygun olup Google Play'den ve diğer uygulama mağazalarından kolaylıkla indirebilirsiniz.  

ADMANAGER İLE NASIL KAZANÇ ELDE EDİLİR?

1. Reklam izleyerek, anket doldurarak kolaylıkla kazanç elde edebilirsiniz. Bu kazançlarınız anında sisteme yansır ve hesabınıza yüklenir.

2. Admager uygulaması içerisindeki e-ticaret kısmından ürün alarak kazanç elde edebilirsiniz. Aldığınız ürün karşılığında belli bir oranda (%5-10) kazanç sağlayabilirsiniz. Yani hem ihtiyacınızı gidereceksiniz hem de kazanç elde edeceksiniz.

3. Admanager sistemine kobi kaydederek kazanç sağlayabilirsiniz. Kaydettiğiniz kobinin indirim oranı ve gelen müşteri oranına göre siz de kobinin kazancına ortak olabilirsiniz.

4. Siz kayıt olduktan sonra size verilecek referans numarası ile yeni üyeler kaydederek onların kazançlarından da payınızı alıyorsunuz. Her üyenizin izlediği reklam, doldurduğu anket, yaptığı alışveriş size kazanç olarak geri dönmektedir. 

Yukarıda saydığım kazanç sisteminin yanında kazançlarınıza ek olarak puan da kazanıyorsunuz. Yani yukarıda saydıklarımdan herhangi birini yaptığınızda puanlar kazanıyorsunuz ve bu puanlar biriktikçe ödüller kazanma hakkı elde ediyorsunuz. 

O halde siz de kazanmaya çok yakınsınız, üye olup uygulamayı indirerek hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. 



Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa yorum kısmında rahatlıkla sorabilirsiniz, bilgim dahilinde cevaplandırmaya çalışırım. Şimdiden herkese bol kazançlar diliyorum :) 

4 yorum:

  1. It seems very interesting.
    Thanks for stopping at my blog and comment. I am following you now #36.hope you follow me back.keep in touch.
    My Blog | Instagram | Bloglovin

    YanıtlaSil
  2. ilginçmiş kolay para diye bir şeye inanmıyorum aslında ondan bana göre değil böyle şeyler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kolay yoldan para kazanmak pek inandırıcı gelmiyor ama doğru yöntem izlenince kazanılabiliyor :) Diğer bir yazımda da Adgager'i tanıttım, daha güzel ve daha zevkli bir proje. Onu da okumanızı tavsiye ediyorum :) Linki bu:https://denemenlazim.blogspot.com/2018/05/fikirlerinizi-paylasarak-para-kazanin-adgager.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.