Ücretsiz Üye Ol ve Kripto Para Kazan

Earn Free Bitcoin

PREPLY'NİN Online Veya Birebir Dersleri İle Hızlıca Öğrenin

Preply, skype üzerinden veya yakınınızda bulunan bir öğretmenden kolayca ders alabileceğiniz bir sistemdir. Preply üzerinden yabancı dil derslerinden tutun matematik ve fen bilgisine, bilgisayar programları, yazılım derslerinden müzik, sanat ve beceri derslerine kadar aklınıza gelebilecek tüm dersleri almanız mümkündür. Üstelik her ders için birçok öğretmen seçme şansınız da mevcut. İster yabancı bir öğretmen ile online ders alıp yabancı dilinizi geliştirebilir, isterseniz de yakınınızda bir öğretmen bularak birebir ders alabilirsiniz. Dersi ve öğretmeni siz istediğiniz gibi seçebiliyorsunuz. 

Preply dünya üzerinde birçok ülkede aktif olarak öğretmenleri ve öğrencileri buluşturmaktadır. Sisteme kayıtlı 30 binin üzerinde öğretmen ile yüz binlerce öğrenciye hizmet vermektedir. Her yıl 10 binin üzerinde ders verilmektedir. Bu sistem sayesinde herkes bütçesine göre bir öğretmen seçebilmekte ve istediği zaman istediği yerde ders alabilmektedir. 

Burada en önemli husus ise öğretmenlerin ders ücretleri farklılık gösterebiliyor. 1 dolardan 40 dolara kadar eğitim alabileceğiniz birçok öğretmen mevcut. Öğretmenlerin profillerine girerek özgeçmişleri hakkında birçok bilgi bulabileceğiniz gibi daha önce ders vermiş olduğu öğrencilerin yorumlarını okuyarak da öğretmen hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Buna ek olarak ders almayı düşündüğünüz öğretmenden deneme dersi rezerve ederek de fikir sahibi olabilirsiniz. Özel ders almak isteyen öğrenciler için çok güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum. İstediğiniz zaman evinizde veya yakınınızda istediğiniz öğretmen ders alma imkanı sunan Preply sistemine ücretsiz kayıt olmak için tıklayın.

Yukarıda öğrenciler açısından bakarak ders alma imkanlarını konuştuk. Bir de öğretmenler açısından ders verme imkanına değinelim. Öğretmenseniz ve hem online olarak hem de yakınınızda ders verebileceğiniz öğrenciler arıyorsanız siz de Preply sistemine katılarak belirlediğiniz bir ücret karşılığında öğrencilerinize ders verebilirsiniz. Bu sayede kazanç elde edebilirsiniz. 

İster öğretmen ister öğrenci olun, Preply sistemi tam olarak size hitap etmektedir. Öğrenciyseniz bütçenize göre çok uygun fiyatlarda ders alabilirsiniz. Eğer öğretmenseniz de branşınız üzerinden ders vererek kazanç elde edebilirsiniz. 






Preply sistemi hakkında sormak istediğiniz bir şey olursa yorum kısmında sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışırım. Sistemi daha iyi tanımak için de yukarıda vermiş olduğum bağlantılara tıklayabilirsiniz. 

Yazıyı paylaşarak daha çok kişinin bu sistemi tanımasında olanak sağlayabilirsiniz. Eğitim veya yabancı dil ile ilgili diğer yazılarımızı da okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Sağlıcakla kalın :)

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.